Χρυσάνθη Κοσμά

Posted on: 26/04/2019

ΜΕΝΩ  στα Κύθηρα τα τελευταία  20 χρόνια.  Έγινε η πατρίδα μου από την πρώτη στιγμή και από τότε μέχρι σήμερα δεν έπαψα να προσπαθώ να προσφέρω με τον τρόπο μου σε καθετί που μπορεί να βελτιώσει την ύπαρξη όλων μας στο νησί. 

Η προηγούμενη ενασχόλησή μου με τα κοινά, τόσο στον Δήμο Κομοτηνής όσο και στον Δήμο Αργοστολίου, με έκανε να δω ότι μέσα από την Τοπική Αυτοδιοίκηση, όταν αυτή στηρίζεται στην ανοιχτή συνεργασία, στην εξειδίκευση ανά τομέα και στον καθορισμό στόχων με οργάνωση και προγραμματισμό, μπορούν να γίνουν θαύματα.

Και να που τώρα στα “Κύθηρα -Αντικύθηρα Μένουμε Εδώ” μαζευτήκαμε όλοι εμείς που έχουμε τα ίδια οράματα.  Εμείς που ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΔΩ είμαστε γεμάτοι όρεξη, αγάπη, πάθος και δύναμη .να παλέψουμε για ό,τι μπορεί να καλυτερεύσει τη ζωή μας.

Η στήριξή σας στο  “Κύθηρα – Αντικύθηρα Μένουμε εδώ” δεν σημαίνει για εμάς εξουσία. Σημαίνει ενεργή συμμετοχή των πολιτών, σημαίνει συνεργασία με ειδικούς στον κάθε τομέα, σημαίνει λύσεις στην καθημερινότητα μας, σημαίνει ρεαλιστικούς και υλοποιήσιμους στόχους στον πολιτισμό, στον αθλητισμό, στο περιβάλλον. Σημαίνει σεβασμός σε όλους όσοι επέλεξαν να μείνουν εδώ. Μα πάνω από όλα σημαίνει σκληρή δουλειά.

Είμαστε έτοιμοι να σηκώσουμε τα μανίκια και να αγωνιστούμε και να τα καταφέρουμε, ώστε όλοι να μπορούμε να ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΔΩ.